Over Befreckled.

Home » Over Befreckled

Befreckled = Ilona.

Als ik geen design studio had opgezet zou ik nóg bezig zijn met webdesign en grafisch ontwerpen. It’s what I do! En aangezien ik ook nog blij wordt van technologie, en er dus stiekem ook een nerd in mij schuilt heb ik de mogelijkheid om beide werelden met elkaar te combineren. Het resultaat: mooie, effectieve websites, logo’s en dtp, naar de wens van de opdrachtgever.

befreckled = Ilona

Als ik geen design studio had opgezet zou ik nóg bezig zijn met grafisch ontwerpen en webdesign. It’s what I do! En aangezien ik ook nog blij wordt van technologie, en er dus stiekem ook een nerd in mij schuilt heb ik de mogelijkheid om beide werelden met elkaar te combineren. Het resultaat: mooie, effectieve websites, logo’s en dtp, naar de wens van de opdrachtgever.

waarom befreckled de juiste keus is.

\
Persoonlijke aanpak Gegarandeerd een persoonlijke aanpak. Dat kan ook niet anders als je maatwerk aflevert. Samen gaan we het traject in, jij geeft aan wat je graag zou willen, ik luister, stel vragen en ik ga aan het werk.
\
Meedenkend Ben je er nog niet helemaal uit wat je precies wilt. Heb je behoefte aan wat richting. Of heb je een idee maar weet je niet precies hoe dit uitgewerkt kan worden. Ik denk met je mee!
\
Flexibel Tijdens het gehele proces houden we ‘korte lijnen’. Met andere woorden, we blijven in contact met elkaar. Heb je wat vragen tussendoor, schroom niet om ze te stellen. Je kan tussentijds de voortgang van je website blijven volgen. Wil je toch een kleine verandering, laat het me meteen weten. Ik kom er snel op terug.
\

Duidelijk en overzichtelijk Met behulp van InVisionApp houden we het overzicht over de voortgang van het project. Alle actie punten (bijvoorbeeld het leveren van content) worden bijgehouden, zodat zowel jij als ik weten wat en wanneer we iets moeten doen.

\
Nazorg Is je website klaar, dan is mijn werk nog niet klaar. Ik zorg dat je weet hoe je zelf je website kunt bijhouden. Wat je moet doen om hem veilig te houden en blijf beschikbaar de eerste maanden voor je vragen. Als je het onderhoud aan mij over wilt laten, dan kun je altijd gebruik maken van een onderhoudspakket of strippenkaart.

Recensie.

“Ik heb heel goed samen kunnen werken met Ilona van Befreckled. Al vanaf het begin voelde ze goed aan welke kant ik op wilde met de look & feel van mijn bedrijf. Ik ben heel blij met het resultaat van de opgeleverde werkzaamheden. Ook de tussentijdse communicatie verliep soepel. Na het inventariserende gesprek ging zij aan de slag en informeerde me wanneer ze welke input nodig had. Ook heeft ze me goed geadviseerd over welke features ik waar kan vinden en nodig heb. Ik ben zeer tevreden en hoop in de toekomst nog vaker met haar te kunnen samenwerken.”
Marjon de Leeuw-Houbolt

NEI Coach & Eigenaar, MarSens Health Therapy

Klaar om een project met mij te beginnen?

l

PRIJSOPGAVE

Vul het formulier in voor een gepaste prijsopgave

MIJN PORTFOLIO

Benieuwd naar ander werk van mij?

IK HEB EEN VRAAG

 Stuur me een email met je vraag of vragen

BEL MIJ

Laat je nummer achter, dan bel ik je

Pin It on Pinterest

Share This