Website onderhoud.

Een serieuze taak

Home » Diensten » Website onderhoud

WordPress onderhoud.

Een website moet je bijhouden, zo ook wordpress websites. WordPress is in de basis en CMS (content management system). Je website wordt benaderd door middel van verschillende browsers. Ook die browsers worden constant aangepast en verbetert wat weer impact heeft op hoe je website benadert wordt. Het is dus zeer belangrijk dat je het CMS, je thema en je plugins up-to-date gehouden worden om te voorkomen dat je site niet meer (op de juiste manier) werkt.

Beveiliging en back-up.

Behalve je site up-to-date houden is een goede beveiliging onmisbaar. WordPress is een open source system, de code erachter is dus voor iedereen beschikbaar. Helaas zijn er altijd hackers die proberen wordpress sites te hacken. Een goede beveiliging zorgt ervoor dat je site gescand wordt. Er wordt gekeken naar de bestanden die horen bij je wordpress installatie en/of bij je plugins. Worden er afwijkende bestanden gevonden dan is het mogelijk dat die geïnfecteerd zijn. Een goede beveiliging is helaas geen garantie dat je site niet gehackt kan worden. Mocht het toch mis gaan dan is er nog de mogelijkheid een back-up van je site terug te zetten.

prijzen wordpress onderhouds pakketten.

Al voor €29,95 per maand kun je deze serieuze taak door Befreckled. laten doen.

Tekst aanpassen, afbeeldingen toevoegen, blogbericht toevoegen...

Heb je regelmatig aanpassingen nodig aan je content maar kom je er zelf niet aan toe, laat het dan over aan Befreckled. Je hebt er geen omkijken meer naar en je site blijft moeiteloos up-to-date.

Klaar om een project met mij te beginnen?

l

PRIJSOPGAVE

Vul het formulier in voor een gepaste prijsopgave

MIJN PORTFOLIO

Benieuwd naar ander werk van mij?

IK HEB EEN VRAAG

 Stuur me een email met je vraag of vragen

BEL MIJ

Laat je nummer achter, dan bel ik je

Pin It on Pinterest

Share This