Wat klanten zeggen.

Home » Wat klanten zeggen

Recensies.

“Bedankt Ilona voor de visuele vertaalslag die je hebt gemaakt vanuit mijn wensen naar de flyer. Het eindresultaat van de flyer heeft voor verrassende leads gezorgd. Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit en snelle, adequate reacties. De volgende opdrachten zijn uitgezet bij Befreckled! Complimenten!”

Utus Papilaja

Eigenaar, Manggorobe Performance Training

“Ik ben zeer tevreden met mijn flyers ik kom zeker terug bij Befreckled!”

Kevin Doelare

Eigenaar, Accept People B.V.

“Befreckled. heeft ervoor gezorgd dat mijn eigen ideeën uitgewerkt werden in een functionele website. Daar waar mijn technische kennis en kennis van digitale communicatie ophield, daar sprong Ilona in. Door een soepele samenwerking is een website ontstaan waar ik volledig achter sta en waarmee ik voor de volle honderd procent mee naar buiten durf te treden. Heel belangrijk als je beginnend ondernemer bent.”
Carolien Daniëls

Coach en Trainer en eigenaar, CD Training & Coaching

“Ik, Alain Goethals, eigenaar van Rowes Barbers & Hairstylists, ben sinds ongeveer een jaartje geleden de samenwerking aangegaan met Ilona van Befreckled, juist om het feit dat we toe waren aan een complete nieuwe huisstijl/website/tools/merchandise/advertenties en ga zo maar even door! Aangezien de salon ondertussen ook compleet vernieuwd is, kon en mag dit essentiële stukje bedrijfsvoering natuurlijk niet achterblijven in de huidige tijd! Ik ben in contact gekomen met Ilona bij ons in de kappersstoel en al gauw hadden we een klik op creatief vlak en wou graag mn steentje bij gaan dragen aan het succes van Befreckled.! Twee vliegen in een klap zullen we maar zeggen!? Ondertussen wordt ik steeds beter begrepen, en dat is al een kunst op zich! En dat is al in menig mooie creatieve dingen tot uiting gekomen! Ze begrijpt wat ik wil en vertaalt dat makkelijk naar creatieve oplossingen. Flexibiliteit is voor mij ook belangrijk, ik heb een druk leven en heb dan graag dat de mensen waarmee ik werk snel kunnen schakelen, zonder in te leveren op kwaliteit. Daar kan ik bij Ilona/Befreckled. altijd op rekenen. Op nog vele jaren…..bedankt tot op heden voor al jouw services!”
Alain Goethals

Eigenaar, Rowes Barbers & Hairstylists

“Ontzettend prettig en goed samengewerkt met Ilona. Ze nam de tijd om echt te begrijpen wat ik nodig had. Daarna wist ze het concept heel goed om te zetten naar een aansprekend resultaat. Haar heldere communicatie, professionele houding en creatieve inzicht, hebben op mij een heel goede indruk gemaakt!”

Sander de Vries

Executive Coach en Eigenaar, High Performance Network

“Meer dan tevreden! Na zeven jaar was het tijd voor een herziening van mijn bedrijf en daar hoorde ook mijn bedrijfsnaam, logo en website bij. Nadat ik met Ilona in gesprek was geweest had ik gelijk een goed gevoel. Ze vroeg goed door welke kant ik op wilde en wat mijn doel was. De nieuwe bedrijfsnaam was het probleem niet maar mijn logo vond ik lastig te omschrijven. Daarbij was ik in mijn omschrijving van de doelstellingen mijns inziens zelfs vaag. Maar Ilona begreep mij en dat was duidelijk bij de eerste voorstellen voor het nieuwe logo en dit werd vervolgd door een prachtige website. Ilona dank voor alles. Ik ben meer dan tevreden.”
Steven de Leeuw

Freelance Financieel Adviseur en Scheidingsbemiddelaar en eigenaar, De Leeuw Advies & Bemiddeling

“Ik heb heel goed samen kunnen werken met Ilona van Befreckled. Al vanaf het begin voelde ze goed aan welke kant ik op wilde met de look & feel van mijn bedrijf. Ik ben heel blij met het resultaat van de opgeleverde werkzaamheden. Ook de tussentijdse communicatie verliep soepel. Na het inventariserende gesprek ging zij aan de slag en informeerde me wanneer ze welke input nodig had. Ook heeft ze me goed geadviseerd over welke features ik waar kan vinden en nodig heb. Ik ben zeer tevreden en hoop in de toekomst nog vaker met haar te kunnen samenwerken.”
Marjon de Leeuw-Houbolt

NEI coach en eigenaar, MarSens Health Therapy

Let’s have coffee

Laat je contact gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met je op om te bespreken wat ik eventueel voor je kan betekenen.

Ik werk vanuit Dordrecht. We kunnen ook afspreken en bespreken wat je nodig hebt onder het genot van een kop koffie. Ben je niet in de buurt dan is bellen of Skype’en ook altijd nog een optie.

Befreckled.

KvK: 6241907
BTW: NL13584050B01
IBAN: NL79 RABO 0302192336

Pin It on Pinterest

Share This