Webdesign.

Je online visitekaartje

Home » Diensten » Webdesign

Website als visitekaartje.

We hebben allemaal wel eens (of zeer regelmatig) iemand of iets gegoogled. Grote kans dus dat jij, je bedrijf, vereniging, of stichting ook opgezocht wordt. Je website is dan je visitekaartje. Wat voor indruk laat je achter bij bezoekers. Reflecteert het wat je wilt?

you only get one chance for a first impression.

Dan kan die indruk maar beter meteen goed zijn! Daar werken we samen aan. Befreckled. staat voor een persoonlijke aanpak. Jij geeft aan wat je wilt, ik vertaal het in een mooie, user-friendly website! Als dat geen teamwork is!

Wat je krijgt.

Een website op maat

Wordpress

Een website gemaakt in WordPress. Maak het makkelijk om bezoekers tot actie aan te zetten en ook nog eens makkelijk om bij te houden.

Visueel Design Systeem

Makkelijk om zelf bij te houden, met behulp van het zeer gebruikersvriendelijke ‘visual builder’.

SEO Optimization

Een website die makkelijk gelezen kan worden door google, voor goede zoekresultaten. Met google analytics kun je analyseren wat je bezoekers doen op je site.
j

Maatwerk

Een kapper wil een andere uitstraling dan een financieel adviseur.  Ik zorg ervoor dat het de look and feel heeft die bij jou en je business past.

Responsive

Responsive design, wat betekent dat je site er zowel op mobiel, als tablet, laptop of breedbeeld monitor goed uitziet. Ook belangrijk voor je google zoekresultaten.
w

Thema Updates & Support

1 jaar thema updates*. 3 maanden support** vanaf go-live.

* Na het eerste jaar is het mogelijk tegen een jaartarief (€19,95) thema updates te verlengen per jaar. Thema updates zijn een vast onderdeel van de wordpress website onderhoudspakketten.

** Na 3 maanden kan support ingekocht worden tegen uurtarief. Voor een vast bedrag per maand ben je verzekerd van een vast aantal uren premium support (zie wordpress website onderhoudspakketten). Dit is bedoeld voor support bij problemen met de website, ondersteuning bij bijv. het plaatsen van inhoud, foutmeldingen oplossen, ondersteuning bij het configureren van plugins.
Let op: dit is niet bedoeld voor content aanpassingen of installeren van nieuwe plugins.

De wordpress support strippenkaart kan gebruikt worden voor zowel content aanpassingen en het installeren van plugins als support.

FAQ.

Hoe werkt het webdesign proces?

Kennismaking

Allereerst vraag ik je een vragenlijst in te vullen om een idee te krijgen van wie je bent en wat je wilt bereiken met je site. Dan volg ik het op met een telefoongesprek of een persoonlijke meeting onder het genot van een kopje koffie, waarin we samen aan de slag gaan met de vormgeving, de look-and-feel en storytelling. Welk verhaal wil je vertellen met je site?

Verzamelen gegevens

In dit stadium verzamel ik alle gegevens die ik nodig heb om te beginnen aan het design. Van hosting gegevens tot content.

Design

Met jouw input ga ik aan het werk met het design. Voordat deze fase van start kan gaan heb ik je content (tekst en afbeeldingen) nodig. Tijdens deze fase houdt ik contact met je en kun je tussentijds de opbouw van je site bekijken.

Check

Nu is het tijd om de laatste check te doen van je website. Is alles naar je zin? Ik kijk ook of je site naar behoren werkt in de meestgebruikte browsers en op verschillende apparaten.

Lancering

En dan is het zover! Je site gaat live… Nu kan iedereen je mooie website zien.

Support

Ik ga nergens heen… ben er natuurlijk nog voor support. Behalve dat ik jou train om je eigen site bij te houden, ben ik er ook nog voor vragen.

Wat kost een basis website?
Wat je website kost hangt af van wat voor soort site je wilt. Een standaard 3-5 pagina website start al vanaf €795 (excl BTW). Zie prijzen.

Wil je een site op maat met eventueel wat extra’s, zoals bijvoorbeeld meer pagina’s, een afsprakenmodule of een webshop, vul dan een aanvraag voor prijsopgave in dan zorg ik dat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten.

Hoe lang duurt het gemiddeld?
Gemiddeld duurt het hele traject 6-8 weken, afhankelijk van de complexiteit van de site en wanneer content aangeleverd is. Ervaring leert dat het laatste veelal de reden is voor oponthoud.
Wat heb ik van jou nodig?
Behalve de doelstelling van de website, de gebruikersbehoeften en randvoorwaarden, het belangrijkste: content ! Zodra je tekst en foto’s in mijn bezit zijn en de storytelling is bepaald, kan ik voor je aan de slag!

Klaar om een project met mij te beginnen?

l

PRIJSOPGAVE

Vul het formulier in voor een gepaste prijsopgave

MIJN PORTFOLIO

Benieuwd naar ander werk van mij?

IK HEB EEN VRAAG

 Stuur me een email met je vraag of vragen

BEL MIJ

Laat je nummer achter, dan bel ik je

Pin It on Pinterest

Share This