Webdesign.

MarSens Health Therapy

Website.

MarSens Health Therapy.

Heb met veel plezier met Marjon samengewerkt aan het verwezenlijken van haar website voor haar nieuwe praktijk voor NEI Coaching. Marjon had al een aantal ideeën over de layout en navigatie. Het hele traject van voorbespreking, visualiseren en opbouwen waren niet alleen prettig, maar hebben geresulteerd in een mooie website.

MarSens Health Therapy.

Ben je op zoek naar (meer) balans in je leven? Misschien is het dan tijd voor een NEI sessie. Neuro Emotionele Integratie werkt via het onderbewustzijn. Onverwerkte emoties kunnen je uit balans brengen. Een NEI Coach helpt je met je onderbewuste zelf in gesprek te gaan om je balans terug te krijgen.

De website.

Marjon was op zoek naar een zachte, rustige uitstraling. Om de holistische aanpak die NEI toepast te reflecteren zijn veel paarstinten gebruikt, wat associaties oproept met spiritualiteit.  vroeg Verder moest de website laagdrempelig zijn en de bezoeker een idee geven van de persoon achter de coach.

Volledige website.

Het resultaat mag er zijn. Een mooie, toegankelijke site waarop je niet alleen op je gemak meer uitleg en demogelijkheden van NEI Coaching kunt nalezen, maar ook een oriëntatiegesprek kunt aanvragen.

Meer projecten voor MarSens.

Logo.

Poster.

Recensie.

“Ik heb heel goed samen kunnen werken met Ilona van Befreckled. Al vanaf het begin voelde ze goed aan welke kant ik op wilde met de look & feel van mijn bedrijf. Ik ben heel blij met het resultaat van de opgeleverde werkzaamheden. Ook de tussentijdse communicatie verliep soepel. Na het inventariserende gesprek ging zij aan de slag en informeerde me wanneer ze welke input nodig had. Ook heeft ze me goed geadviseerd over welke features ik waar kan vinden en nodig heb. Ik ben zeer tevreden en hoop in de toekomst nog vaker met haar te kunnen samenwerken.”
Marjon de Leeuw-Houbolt

NEI Coach & Eigenaar, MarSens Health Therapy

Klaar om een project met mij te beginnen?

Of laat mij contact met je opnemen

Pin It on Pinterest

Share This