Webdesign.

De Leeuw Advies & Bemiddeling

Website.

De Leeuw Advies & Bemiddeling.

Heb met veel plezier met Steven samengewerkt aan de herziening van zijn bedrijf.  Steven wilde graag een nieuwe bedrijfsnaam, een nieuw logo én een vernieuwde website, met een frisse en professionele uitstraling. Het doel van de nieuwe website: een helder beeld van wat Steven doet en uiteindelijk het aantrekken van potentiële klanten vooral door middel van het aanzetten tot het opnemen van contact.

Voor.

Na.

De Leeuw Advies & Bemiddeling.

De schakel voor advies en bemiddeling.
Niets is zo veranderlijk als het leven. De Leeuw Advies & Bemiddeling zorgt voor de juiste balans in uw financiën. Naast freelance adviseur is Steven de Leeuw ook erkend scheidingsbemiddelaar.

De website.

Steven wilde zijn nieuwe site een professioneel uiterlijk geven. Daarnaast wilde hij ook dat het zou uitnodigen tot het achterlaten van contactgegevens. De basis steunkleuren van zijn oude site werden behouden en gebruikt in zowel zijn logo als zijn website. Door een goede balans tussen kleurgebruik en het gebruik van foto’s heeft de site een professionele én benaderbare uitstraling.

Volledige website.

De website geeft duidelijk aan welke diensten Steven levert. Daarnaast krijgt de bezoeker ook een indruk van de persoon Steven. De website verschaft informatie maar nodigt vooral ook uit om een gesprek aan te gaan met Steven zodat hij gepast advies kan geven, toegespitst op de individuele, persoonlijke situatie.

Meer projecten voor
De Leeuw Advies & Bemiddeling.

Logo.

Recensie.

“Meer dan tevreden! Na zeven jaar was het tijd voor een herziening van mijn bedrijf en daar hoorde ook mijn bedrijfsnaam, logo en website bij. Nadat ik met Ilona in gesprek was geweest had ik gelijk een goed gevoel. Ze vroeg goed door welke kant ik op wilde en wat mijn doel was. De nieuwe bedrijfsnaam was het probleem niet maar mijn logo vond ik lastig te omschrijven. Daarbij was ik in mijn omschrijving van de doelstellingen mijns inziens zelfs vaag. Maar Ilona begreep mij en dat was duidelijk bij de eerste voorstellen voor het nieuwe logo en dit werd vervolgd door een prachtige website. Ilona dank voor alles. Ik ben meer dan tevreden.”

Steven de Leeuw

Freelance Financieel Adviseur & Scheidingsbemiddelaar en eigenaar, De Leeuw Advies & Bemiddeling

Klaar om een project met mij te beginnen?

Of laat mij contact met je opnemen

Pin It on Pinterest

Share This