Webdesign.

CD Training & Coaching

Website.

CD Training & Coaching.

Carolien wist al vrij goed wat ze wilde. Logo was al klaar, professionele foto’s waren al gemaakt en content was al geschreven. Prima uitgangspunt om te beginnen met het design. De website moest vooral duidelijk zijn en zowel particulieren als (young) professionals aanspreken. Verder was het van belang dat bezoekers een indruk konden krijgen van de persoon achter CD Training en Coaching. En dat het toegankelijk was. Fijn samengewerkt aan een mooi resultaat.

Web Design

CD Training & Coaching.

Gericht op positieve verandering

Door training en coaching helpt Carolien organisatie en mens stappen te zetten om hun dromen en doelen te verwezenlijken.

De website.

Carolien wilde een site die vooral overzichtelijk was en zowel de particulier als de (young) professional aansprak. Het doel van de website was voornamelijk het aanzetten tot contact. Om haar stijl en persoonlijkheid te tonen zijn er foto’s in de buitenlucht gebruikt en is de kleur groen gebruikt als steunkleur. Door een goede balans tussen kleurgebruik en het gebruik van foto’s heeft de site een professionele én benaderbare uitstraling.

Volledige website.

De website geeft een goede indruk van de persoon Carolien. Het is overzichtelijk en geeft goed weer welke diensten Carolien levert. Op verschillende manieren wordt de bezoeker verleid om gegevens achter te laten.

Meer projecten voor
CD Training & Coaching.

Logo.

Recensie.

“Befreckled. heeft ervoor gezorgd dat mijn eigen ideeën uitgewerkt werden in een functionele website. Daar waar mijn technische kennis en kennis van digitale communicatie ophield, daar sprong Ilona in. Door een soepele samenwerking is een website ontstaan waar ik volledig achter sta en waarmee ik voor de volle honderd procent mee naar buiten durf te treden. Heel belangrijk als je beginnend ondernemer bent.”
Carolien Daniëls

Trainer en Coach & eigenaar, CD Training & Coaching

Klaar om een project met mij te beginnen?

Of laat mij contact met je opnemen

Pin It on Pinterest

Share This