Logo design.

Een unieke creatieve uiting

Home » Diensten » Logo Design

Identiteit.

Het logo representeert de identiteit van je bedrijf. Je ziet het overal in terug: op je visitekaartjes, in je huisstijl, op folders, brochures, je auto. Het bepaalt bovendien je huisstijl. Je wilt dus dat het precies dat uitstraalt waar je (bedrijf) voor staat. Dat het herkenbaar is.

een unieke creatieve uiting.

Befreckled. helpt jou in het creatieve proces. Samen kijken we hoe we het beste jouw identiteit kunnen vertalen in een logo waar je trots op bent. Een uniek exemplaar, herkenbaar, kwalitatief en effectief. Maar vooral een logo waar je mee te koop wilt lopen.

Wat je kunt verwachten.

uniek logo

Een uniek logo. Professioneel en overal toepasbaar voor verschillende doeleinden.

digitaal bestand

Je krijgt het logo digitaal, in verschillende (bestands)formaten, te gebruiken voor zowel digitale doeleinden als dtp.
k

Maatwerk

Een kapper wil een andere uitstraling dan een financieel adviseur. Jouw logo wordt op maat gemaakt. Ik zorg ervoor dat het de look and feel heeft die bij jou en je business past.

FAQ.

Hoe werkt het?

Kennismaking

Allereerst gaan we in gesprek om een idee te krijgen van wie je bent en wat je wilt uitdragen met je logo.

Wat wil je wel en wat wil je niet

In dit stadium bespreken we wat je mooie logo’s vindt en welke logo’s je niet aanspreken en waarom. Hier komt vooral ook aan bod wat je vooral niet terug wilt zien in je logo.

Design

Met jouw input ga ik aan het werk met het design.  Tijdens deze fase houd ik contact met je en kun je tussentijds de voorstellen van je logo bekijken. Het aantal feedbackrondes hangt af van het pakket dat je kiest.

Check

Nu is het tijd om de laatste check te doen van je logo. Is alles naar je zin?

Aanleveren bestanden

Zodra het logo goedgekeurd is, worden de bestanden digitaal verstuurd in de gewenste bestandsformaten. Jij bent nu eigenaar van je logo.

Wat kost het?
De prijs voor logo ontwerp begint bij €175 (excl BTW). (zie logo design pakketten)
Hoe lang duurt het?
Ook de levertijd wordt tijdens de kennismaking besproken. Doorgaans doe ik mijn beste het eerste voorstel binnen 4 werkdagen geleverd te hebben. Mocht er enige haast geboden zijn dan kan in onderling overleg een eventueel kortere levertijd besproken worden.
Wat heb ik van jou nodig?
Je wensen! …. en je feedback. Inbegrepen in de prijs zijn een aantal feedbackrondes (zie logo design pakketten), waarin je je feedback kunt leveren voor evt. aanpassingen. Verder is het van belang dat je bereikbaar bent tijdens de feedbackrondes. Hoe eerder ik je feedback heb, des te sneller kan ik de eventuele aanpassingen doen.

Klaar om een project met mij te beginnen?

Of laat mij contact met je opnemen

Laat je contact gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met je op om te bespreken wat ik eventueel voor je kan betekenen.

Ik werk vanuit Dordrecht. We kunnen ook afspreken en bespreken wat je nodig hebt onder het genot van een kop koffie. Ben je niet in de buurt dan is bellen of Skype’en ook altijd nog een optie.

Befreckled.

KvK: 6241907
BTW: NL13584050B01
IBAN: NL79 RABO 0302192336

Pin It on Pinterest

Share This